Om oss

Om oss

Vi är familjeföretaget Exli

Vår vision är att erbjuda hög kvalitet och stort engagemang för både privatpersoner och företag,

Vi jobbar med att förädla, bygga och renovera. Till största delen håller vi till vid de svenska kusterna, men vi har även jobbat i andra delar av Sverige. Ett par projekt har genomförts i andra delar av världen, såsom Alperna, USA och Thailand.

Vi erbjuder främst tomter, villor och fritidshus, men även kontor och lagerbyggnader. Entreprenad, material och utförande för fastigheterna anpassas efter varje projekts egna förutsättningar. Det vi gör innefattar bland annat upphandling och förädling av mark, projektering, ombyggnad, nybyggnad och tillbyggnad eller att vi nybildar planer och tar fram bygglov.

Från första blyertsstrecket på ritningen till sista spiken i panelen.

Förädla

Vi köper fastigheter – råmark, tomter eller hus – som vi sedan utvecklar. Detta sker på olika sätt; ibland köper vi marken direkt, ibland samarbetar vi med säljaren och ibland samarbetar vi med andra aktörer inom branschen beroende på vad som passar säljaren och den blivande köparen.

Resultatet kan vara exempelvis en byggbar tomt eller ett färdigt boende. Detta uppnår vi bland annat genom bra kontakt med kommuner och tjänstemän, tillsammans med stor erfarenhet.

Bygga

Vi har under många år utvecklat, skapat och byggt fastigheter för privatpersoner och företag. Tack vare att vi är oberoende underleverantörer och entreprenörer kan vi helt anpassa oss till dina önskemål.

Varje bygge är unikt – och med rätt engagemang och bra planering kan vi tillsammans nå målet på ett tids- och kostnadseffektivt sätt.

Renovera

Att bygga om, bygga till eller renovera kan vara komplicerat. Här är täta avstämningar, stark projektledning och (som alltid) kvalificerad arbetskraft av yttersta vikt.

Denna typ av projekt har sina egna förutsättningar. Beslut måste ofta revideras under vägen och oförutsedda faktorer kan medföra att arbetet kan bli både större eller mindre än vad man först tänkt sig. Genom att vi tillsammans med våra kunder tar de avgörande besluten under vägen garanteras ett lyckat resultat.

Kontakta oss

Idrottsvägen 11, 471 31 Skärhamn

Johann Johansson
0703-939361
johann@exli.se

Leif Johansson
0705-500558
leif@exli.se